Veel ervaring en op elkaar ingespeeld!

Rebo Reclame is in 1989 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een creatief sign bedrijf. We hebben een eigen studio, een diversiteit aan plotters, printers en laminators en ons ervaren en zeer kundige team van signmakers is altijd enthousiast.

Onze werkwijze


Éen van de belangrijkste speerpunten van Rebo is onze creativiteit. Elk project, groot of klein, begint bij het bedenken en ontwerpen van de uitvoering. Onderscheidend in vorm of beeld, of in technische zin. Als bureau hebben we hoog in het vaandel dat we de klant proberen te verrassen.
Zo ontwerpen we logo’s en huisstijlen, leggen we de gebruikte kleuren vast voor folies, bijbehorend drukwerk of andere uitingen. Huisstijlbewaking noemen we dat.


Na goedkeuring van het ontwerp gaan we over tot uitvoering. Dat houdt in het inkopen van de folies, plaatmaterialen en andere producten. We plotten en/of printen zelf het vinyl/materiaal. Er wordt zorgvuldig met leveranciers afgestemd om de materialen op tijd geleverd te krijgen en om de uiteindelijke gewenste levertijd te halen. En dat vergt ervaring in planning, coördinatie en aansturing van de signmakers.


Nadat een opdracht is ontworpen en ingepland, gaan we daadwerkelijk over tot productie. Dat is het snijden van folies, het printen en lamineren van vinyl, het voorbereiden van montages al dan niet op locatie of in onze hal, en andere voorbereidende werkzaamheden. Een goede voorbereiding en efficiency zijn hierbij de sleutelwoorden. Door deze professionele aanpak krijgt de klant het vertrouwen in een perfect resultaat en in onze organisatie


Als de voorbereiding van de onderdelen gereed is, gaan we over naar de montage. In onze hal hebben we alles zo goed mogelijk voorbereid, zodat de montagetijd op locatie minimaal is. Een goede samenwerking en afstemming binnen ons team is hiervoor essentieel. Of het nu gaat om een autobelettering of een gevelreclame op 16 meter hoogte. Onze ervaren monteurs gaan zelfstandig te werk en zorgen voor een perfecte montage.

IMG_5645 SAM_0053 SAM_0068 20150223_153357

IMG_5645

SAM_0053

SAM_0068

20150223_153357

Team

We werken met een ervaren en deskundig team. Een groep vaste werknemers die al meer dan 20 jaar bij ons werkt. Teamwork is van belang bij een productiebedrijf. Een half woord, weten wat er gedaan moet worden, improviseren op locatie… alles om de opdracht goed af te ronden en de In tijden van enorme drukte zijn we flexibel om extra werknemers mee te laten werkenklant te ontzorgen.

IMG_3147 IMG_3158 IMG_3176 IMG_3993

IMG_3147

IMG_3158

IMG_3176

IMG_3993

Snelle en perfecte levering!
Creatief, persoonlijk en betrouwbaar
Afspraak = afspraak
Organisatiekracht bij grote opdrachten
Ervaren en betrokken team met oplossend vermogen en 3M certificering
Lean en mean bedrijf, snel en flexibel schakelend