it's a sign....

Van reclamebord tot autobelettering, van gevelreclame tot wandvisuals in je interieur. Rebo Reclame maakt het.....anders dan anders!

Belettering:

ramen, auto's , borden

Of je nu ZZP’er bent of een bedrijf hebt met een enorm wagenpark, een auto-of busbelettering is een excellente manier van presenteren en het verkrijgen van naamsbekendheid. Meer dan 25 jaar ervaring zorgt ervoor dat we exact weten wat de mogelijkheden zijn van het plakken van voertuigen. Belangrijk daarbij is ook de keuze van de folie. Moet deze vervormd worden bijvoorbeeld, printen en contour snijden van logo’s en teksten, full colour afbeeldingen erop? Alles kan! Voor veel verenigingen en bedrijven maken we reclameborden. We letten nadrukkelijk op de kwaliteit ervan door de keuze van het plaatmateriaal (dibond, trespa, pvc) en bewaken de huisstijl door te kiezen voor snijfolie of FC geprinte stickers (of een combinatie ervan). Raambeletteringen ontwerpen en maken we in vele soorten. Belangrijk is de vraag waarvoor het dient. Ter verfraaiing, om op te vallen of bijvoorbeeld voor privacy. Daar zoeken we de juiste foliesoort bij; van geprinte clear view folie tot etched glass folie, van oneway vision folie tot statisch hechtend.

Phone House EK doek amstellounge 5e etage wall B

Phone House EK doek

amstellounge

5e etage wall B

Gevelreclames:

verlichte logo’s, borden, zuilen, vlaggen, spanframes

Als ondernemer ben je trots op je bedrijf. Je wilt graag laten zien wat kan en je pand is daarbij een belangrijk visitekaartje. Wij maken veel (verschillende) gevelreclames.
Van verlichte doosletters tot gefreesde letters. Gevelborden die we met een speciaal montage systeem monteren, spanframes op hoogte of lichtbakken in allerlei vormen en maten. We regelen desgewenst de vergunnings aanvraag en schakelen, indien noodzakelijk, een elektra installateur in voor het aanleggen van de elektra binnen in het pand.

nick en simon swanks (3) LED gevelreclame pres 029

nick en simon swanks (3)

LED gevelreclame

pres 029

Interieur:

raamfolies, bewegwijzering, wandvisuals, behang

Rebo heeft zich de laatste jaren veel meer ontwikkeld op het gebied van interieurs. Dat komt doordat we zeer nauw samen-werken met een interieur architect, maar ook doordat de materialen zich er steeds beter voor lenen om toegepast te worden in het interieur. Denk hierbij aan wandvisuals, speciale raamfolies, fotobehang. Van scratch af aan ontwerpen we steeds meer nieuwe interieurs voor een kantoor, pand of ontvangst- of vergaderruimte.

20160714_145946_1468501541172_resized ramen personeelsruimte (5) spelerstunnel

20160714_145946_1468501541172_resized

ramen personeelsruimte (5)

spelerstunnel

Ontwerp:

van huisstijl tot uitvoering

De laatste jaren heeft Rebo zich meer en meer ontwikkeld tot een reclamebureau.
We ontwerpen wekelijks logo’s voor beginnende ondernemers.We bedenken nieuwe huisstijlen ter vervanging van bestaande logo’s. Vanuit dat beginpunt maken we de bijbehorende items op zoals beletteringen en drukwerk. En we zorgen dat kleurstelling, lettertype gebruik en foliesoorten en RAL-kleuren vastgelegd worden in onze database. Om zo, eenvoudig, alles terug te vinden.
Het ontwerpen van gevelreclames en interieurs vergt een goed overleg met de opdrachtgever en altijd een bezoek aan de locatie. We meten zelf alles in, maken technische tekeningen en visualiseren desgewenst in de foto’s die we maken. We zoeken zelf passende beelden ter bevordering en ondersteuning van de sfeer die ene klant wil uitdragen. We stellen ons altijd ten doel een WOW-effect te creëren. En dat lukt!

Snelle en perfecte levering!
Creatief, persoonlijk en betrouwbaar
Afspraak = afspraak
Organisatiekracht bij grote opdrachten
Ervaren en betrokken team met oplossend vermogen en 3M certificering
Lean en mean bedrijf, snel en flexibel schakelend